Tentativă de fraudă!

 

Vă informăm că in momentul de faţă se desfaşoară o încercare de furt de date confidenţiale prin trimiterea de e-mailuri (phishing). E-mailurile, care se presupune că au fost trimise de către First Bank S.A., îndemna destinatarul să deschidă o pagină în care trebuie să introducă detalii personale, informațiile cardului de credit sau datele de autentificare winbank.

Din acest motiv, vă atragem atenția să NU completaţi niciun fel de detalii personale sau elemente de autentificare în orice formular sau pagina în care veți fi redirecționat prin e-mail. Singura pagină on-line în care puteţi să introduceţi aceste date în condiții de maximă siguranță este pagina oficială de autentificare în winbank pe care First Bank S.A., o pune la dispoziţia clienţilor săi.

Vă reamintim că First Bank S.A., nu vă va solicita în nici un fel și pentru niciun motiv sa dezvaluiţi informațiile dvs. personale, cum ar fi detalii de cont și card de credit, coduri PIN și parole la serviciul winbank. Pentru a afla mai multe informaţii despre modul în care vă protejăm și cum vă puteți proteja dumneavoastra de astfel de tentative de fraudă, vă rugăm să citiți secțiunea "Securitate" din pagina de autentificare winbank.

Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să ne contactaţi la +4021 303 69 69 sau 800 801 802 0 (disponibil din România).