Skema e shpërblimit "Gëzo kudo"

Kartat e Tirana Bank reduktojnë "faturën" tuaj!
 
Skema e shpërblimit "Gëzo Kudo" nga Tirana Bank  ju ofron ulje unike të çmimeve nga një rrjet  i gjerë tregtarësh në të gjithë Shqipërinë si:
  • Hotele
  • Restorante
  • Qendra Tregtare
  • Elektronike dhe Elektroshtëpiake
  • Qendra Estetike
  • Agjensi Udhëtimi
  • Makina me Qera
  • Fitnes...

             ...dhe shumë të tjera që plotësojnë të gjitha nevojat tuaja!

Shënim: Me "Gëzo Kudo" duke përdorur një nga kartat e Tirana Bank në pikën e shitjes (POS) të cdo tregtari pjesmarrës, ju do të përfitoni nga uljet sipas ofertës specifike të tregtarit.

 

Për informacione në lidhje me ndryshime/sqarime mbi rrjetin e tregtarëve pjesëmarrës, kartëmbajtësit mund të vizitojnë faqen zyrtare të Skemës www.gezokudo.al ose të telefonojnë 0800 68 68 (04-2277 700 nëpërmjet celularit dhe telefonit fiks) 24/7.